Напівавтоматичні тонометри AND
Напівавтоматичні тонометри AND
AND – неповторна компанія, яка спеціалізується на створенні високотехнологічних медичних вимірювачів артеріального тиску для домашнього і професійного використання.
 
Напівавтоматичний тонометр - це більш дешевий варіант, ніж автоматичний, потрібно лише накачайте манжету допомогою груші, показники і результати тиску видно на самому приладі. Потрібно відзначити, що дані тонометри існують лише з елементами живлення, він не розрахований для експлуатації мережевого адаптера.
 
У салонах «Ортокомфорт» Ви можете знайти напівавтоматичний тонометр моделі AND UA-704, який став гідною заміною механічного тонометру. Компактний дизайн, унікальна технологія, що дозволяє визначати аритмію в домашніх умовах, послідовна індикація тиску і пульсу роблять дану модель оптимальним вибором для використання на дачі, в дорозі, а також для лікарів швидкої допомоги. Харчування відбувається всього від однієї пальчикової батарейки.Напівавтоматичні тонометри AND, зображення - 1
 
Напівавтоматичний Тонометр AND UA-705 – це найвищий клас точності! Прилад оснащений максимальним набором діагностичних функцій, індикатор рівня накачування безболісної манжети SlimFit.
 
Легкий, компактний і недорогий, тонометр моделі AND UA-604 має одну кнопку уплавления, вимірює тиск при аритмії, має безболісну манжету SlimFit для руки 22-32 см, живлення відбувається від однієї пальчикової батарейки, що робить його оптимальним вибором для використання на дачі, в дорозі, а також для лікарів швидкої допомоги.
 
Купити тонометр напівавтоматичний за доступною ціною Ви можете в салонах "Ортокомфорт", а наші продавці-консультанти допоможуть і дадуть відповідь на всі Ваші запитання.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)