Ортези та бандажі на зап'ясті
Ортези та бандажі на зап'ясті
Коли застосовуються зап'ястні і пальцеві бандажі, шини, ортези?
Кисть руки є дуже тонким і складним інструментом, що вимагає до себе самого дбайливого ставлення. Саме тому, при різних захворюваннях і травмах пальців і лучезапястного суглоба своєчасна допомога дає можливість уникнути серйозних проблем. Стабілізація кисті в фізіологічно правильному положенні грає одну з головних ролей в процесі відновлення в посттравматичному або післяопераційному періоді. Для цих цілей і застосовуються спеціальні шини, бандаж для зап'ястя і ортези, які ви можете купити в салонах «Ортокомфорт».
Причини і наслідки травм
Навіть при не дуже значних травмах пальців або кисті виникають досить хворобливі відчуття. Це пояснюється тим, що в кістках зап'ястя (тунелях) є нерви, судини і сухожилля. Вони вкрай вразливі і легко травмуються при падіннях, постійних одноманітних рухах і динамічних навантаженнях. Причиною виникнення болю і набряків є здавлювання нервів і судин. Наслідком цього є порушення функцій кисті, і ворушіння пальцями стає практично неможливим.
В ортопедичних салонах «Ортокомфорт» можна купити променевозап'ястні бандажі, шини та ортези, виконані з високоякісних матеріалів. Такі вироби не будуть доставляти ніякого дискомфорту, і нададуть неоціненну допомогу при лікуванні різного роду травм.
Коли необхідно використовувати фіксують вироби?
Шини, бандажі та ортези дозволяють повністю або частково знерухомити вивихнутий суглоб або зламану кістку, а також зменшити біль і запобігти розвитку травми. Часто активна діяльність зап'ястя може викликати розтягнення зв'язок або їх надрив, а падіння призводять до перелому кісток. Ефективне лікування травм, як правило, вимагає застосування спеціальних фіксаторів. З їх допомогою проводиться перетяжка руки. Гіпоалергенний, еластичний, і одночасно пружний матеріал допомагає підтримувати кисть, а завдяки м'якій дихаючої основі виріб не викличе подразнень. Ортези та бандажі на зап'ясті, зображення - 1
Бандажі та ортез на променезап'ястковий суглоб мають зручні застібки, тому їх застосування не вимагає спеціальних навичок, і можуть одягатися і регулюватися без сторонньої допомоги. Конструкція виробів дозволяє проводити лікування і відновлення не тільки з користю, а й з зручністю.
Дія ортезов той же, що і у гіпсової пов'язки з тією лише різницею, що вони легше і набагато зручніше. Такі фіксатори застосовуються при деформації суглобів, вивихах, ударах, розтягненнях, запаленнях сухожильно-зв'язкового апарату, артритах і артрозі. При більш серйозних травмах використовують жорсткі шини, наприклад виготовлені з термопластика або бандажі з алюмінієвими вставками.
Ми пропонуємо вам вироби таких виробників: Orliman (Іспанія), Bauerfeind і Medi (Німеччина), Реабілітімед і Med textile, (Україна), Variteks (Туреччина), які можна купити в салонах «Ортокомфорт».
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)