Все про компресійних гольфах
Все про компресійних гольфах
Коли необхідні компресійні гольфи?
 
Компресійні вироби застосовуються для профілактики і терапії венозних патологій. Компресійні гольфи не допускають розтягнення стінок судин і надають зовнішню підтримку. Саме розтягування судинної стінки викликає застій венозної крові, больові відчуття, набряклість і ризик утворення тромбів. Варикозного розширення вен схильні і жінки, і чоловіки, тому компресійні вироби сьогодні є такими затребуваними. У салонах «Ортокомфорт» ви можете купити компресійні гольфи таких виробників: Medi, Relaxsan, Bauerfeind - Німеччина, і Tiana - Італія. Вони можуть бути призначені для профілактичних або лікувальних цілей та мати різні класи компресії.
 
Основні функції компресійних гольфів
 
Даний вид виробів допомагає нормалізувати судинний тонус і відновити кровотік, а завдяки відтоку лімфи знімає набряк, усуває біль і важкість у ногах. Результат стане помітний вже через кілька хвилин після надягання гольфів – набряклість почне спадати прямо на очах. Регулярне застосування таких виробів допоможе уникнути появи трофічних виразок. Найбільше тиск в компресійних гольфах виявляється на щиколотку, а під коліном воно становить 70% від максимального (в районі щиколотки). Завдяки цьому створюється додатковий імпульс допомагає перекачувати кров до серця (знизу вгору). Компресійні гольфи часто застосовуються спортсменами і людьми, які, у силу необхідності, проводять багато часу на ногах. Ці вироби допомагають правильно розподілити навантаження, що припадає на ноги.
 
Сьогодні вже доведено, що лікувальна компресія є найефективнішим, нехірургічним методом лікування варикозного розширення вен, який не викликає побічних явищ.
 
Лікувальний ефект компресійних гольфів
 
Створення правильного розподілу тиску на поверхню ніг;
Стимуляція кровообігу;
Підтримка вен і створення відтоку крові від збільшених вен до здоровим;
Профілактика тромбоутворення.
 
Компресійні гольфи чоловічі
 
При виготовленні чоловічих компресійних гольфів, виробники попіклувалися про те, щоб вони були максимально зручними і непомітними для сторонніх очей. Якісні вироби зовні виглядають як звичайні шкарпетки, і ніхто не здогадається про те, що це антиварикозні гольфи. Часто чоловіча робота пов'язана з тривалим сидінням за кермом і підйомом тягарів, що надає сильну навантаження на судини нижніх кінцівок. А компресійні гольфи захистять ваші ноги.
 
Профілактичні антиварикозні гольфиВсе про компресійних гольфах, зображення - 1
 
Даний вид виробів призначений для тих, хто ще не страждає варикозними патологіями, але має генетичну схильність, а також володіє надмірною вагою. Одягаючи профілактичні компресійні гольфи, ви зможете попередити виникнення хронічної судинної недостатності.
 
1-й клас компресії
Гольфи з тиском у 18-22 мм Hg призначені для пацієнтів, у яких є перші ознаки варикозної хвороби. Такими симптомами є:
- відчуття печіння;
- виражені судинні зірочки;
- чітко виділяються під шкірою вени;
- набряки в області щиколотки і стопи;
- ділянки розтягування вен до 5 див.
 
2-й клас компресії
Вироби з тиском 23-32 мм Hg необхідно застосовувати в наступних випадках:
- варикозні вузли;
- в післяопераційний період;
- судоми, що виникають у литках по ночах;
- ділянки розтягування вен більше 5 див.
 
Купити компресійні гольфи в салоні «Ортокомфорт» - це значить подарувати своїм ногам здоров'я на довгі роки.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)