Космодиск - лікування захворювань опорно рухового апарату
Космодиск - лікування захворювань опорно рухового апарату
Що таке Космодиск?
 
Космодиск є простим і одночасно ефективним пристроєм, здатним повністю купірувати біль у попереку і спині. Його унікальність полягає в тому, що він чудово справляється зі своїми функціями завдяки своїй формі. Для його роботи не потрібні додаткові джерела енергії. Купити космодиск і отримати консультацію по його застосуванню Ви можете в наших салонах «Ортокомфорт».
 
Принцип роботи Космодиска
 
Завдяки формі Космодиска, в точності повторює контури хребта, забезпечується оптимальний вплив на нейро-рефлекторні больові ділянки. У слідстві спеціального матеріалу космодиска здійснюється щільне прилягання виробу до шкіри безпосередньо в області впливу. Він допомагає зняти больовий синдром за рахунок механічного впливу на м'яз. Поліпшення мікроциркуляції крові, а також зменшення больових відчуттів сприяє температурна реакція, яка відбувається між тілом і Космодиском. Таке негрубое механічний вплив вироби схоже точкового масажу. Це вплив, крім перерахованих вище факторів, покращує обмін речовин, підвищує імунітет і нормалізує загальний стан організму.
 
З чого виготовлений і як застосовується Космодиск?
 
Для виробництва Космодиска застосовують спеціальну гіпоалергенну медичну гуму. Увігнуті ребра мають наступні параметри: ширина - 1 см, висота в середині - 3 мм, по краях - 6 мм. Виріб одягається на хребет ребристою стороною і кріпиться тонкими гумовими стрічками. Довжину можна регулювати залежно від росту. Космодиск складається з двох частин. Довгу застосовують для хребта, а коротке -для шийного відділу, суглобів або попереку.
 
Застосовувати Космодиск можна в будь-який час, як тільки з'являться больові відчуття в області спини і т. д. Він дуже зручний у використанні, тому надівши його можна займатися звичайними повсякденними справами. В ньому можна займатися спортом, працювати і навіть спати. Починати застосування слід з 3-х годин на добу, а мінімальний курс лікування становить 10-20 днів. Саме за цей період вдалося досягти найкращого ефекту.
 
Переваги КосмодискаКосмодиск - лікування захворювань опорно рухового апарату, зображення - 1
 
- має універсальний розмір;
- зручний у застосуванні;
- практичний, не помітний під одягом, можна носити на тіло або поверх білизни;
- безпечний, оскільки не потрібні зовнішні джерела живлення.
 
Космодиск можна використовувати в комплексі з іншими лікувальними процедурами.
 
Коли необхідний Космодиск?
 
Рекомендується застосовувати Космодиск при:
поганій поставі:
тривалій роботі за комп'ютером;
піднятті тягарів;
тривалих фізичних навантаженнях, особливо в холодну погоду (біг, лижі тощо);
тривалих поїздках в автомобілі;
надмірному стомленні.
 
Після першого застосування можливе відчуття поколювання і припливу тепла до зони впливу. Це є однією з ознак того, що Космодиск почав виконувати свої безпосередні функції.
Сьогодні існує безліч підробок цього виробу, але якщо купити Космодиск в салоні «Ортокомфорт» ви можете на 100% бути впевнені, що купуєте оригінал, підтверджений спеціальними документами.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)