Фітболи і м'ячі
Фітболи і м'ячі
Фітболи та їх застосування
 
Ще кілька років тому мало хто чув такий термін, як фітбол. В основному його використовували професійні тренери, однак, останнім часом застосування цих спортивних м'ячів стає все більш популярним. Купити м'ячі для фітнесу, фітболи в «Ортокомфорт» недорого, будь-яких розмірів і кольорів можна в наших салонах або зробивши замовлення на сайті.
 
У чому користь вправ з фітболом?
 
Вправи зі спеціальним м'ячем для фітнесу є досить ефективним, але при цьому щадним способом привести себе в гарну фізичну форму. Його унікальність полягає в тому, що практично не відбувається ударне навантаження на ноги. У зв'язку з цим, займатися фітбол-аеробікою рекомендується навіть літнім людям, які мають надлишкову вагу, ушкоджень гомілковостопних і колінних суглобів страждають варикозним розширенням вен.
 
Основні переваги фітболуФітболи і м'ячі, зображення - 1
 
Вправи, що виконуються на фітболі, надають наступні оздоровлюючі ефекти:
Покращують кровообіг, нормалізують кров'яний тиск, зміцнюють серцевий м'яз;
Збільшують глибину дихання і покращують роботу легенів;
Покращують роботу хребців, активізують роботу м'язів рук, ніг, живота, попереку, плечей, грудної клітки, плечей, шиї і спини;
Допомагають позбавитися від болю в суглобах і нормалізувати їх функціонування;
Допомагають знайти ідеальну фігуру.
 
Завдяки гімнастиці, з використанням спортивного м'яча, значно поліпшується рівновагу, і знімаються болі в хребті, викликані тривалим сидячим положенням. Такі заняття одночасно підвищують м'язовий тонус, покращують роботу вестибулярного апарату і створюють гарний рельєф тіла.
 
Як правильно підібрати фітбол?
 
Від того чи вірно ви підберете фітбол буде залежати рівень навантаження, який в результаті отримаєте. Такі м'ячі для фітнесу виготовляють з високоміцного еластичного матеріалу і можуть витримувати навантаження до 500 кг. Безперечною перевагою м'ячів Togu є те, що вони мають систему ABS. Це означає, що навіть якщо м'яч проколете, молекулярна структура кулі не дозволить отвору швидко збільшуватися, і повітря буде виходити поступово.
Фітбол підбирається в залежності від довжини рук і росту людини. Тим, хто вже має досвід занять з фітболом можна вибрати 55-сантиметровий м'яч. А новачкам краще взяти 65-сантиметровий, оскільки він більш стійкий.
 

Фітболи і м'ячі, зображення - 2

Вибір фітболу по зростанню
Зріст (см) Діаметр м'яча (см)
до 157 45
158 - 167 55
168 - 178 65
від 179 75
 
Вибір фітболу по довжині рук
Довжина рук (см) Діаметр м'яча (см)
46 - 55 45
56 - 65 55
66 - 80 65
81 - 90 75
 
Якщо ви підібрали м'яч правильно, то тренування буде максимально ефективною. Але в іншому випадку велика ймовірність, травмувати колінний суглоб і отримати перевантаження м'язів стегна.
У салонах «Ортокомфорт» ви зможете придбати фітбол відповідного діаметра і кольору, а також отримати кваліфіковану консультацію по його застосуванню.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)