Компресійні рукави і рукавички
Компресійні рукави і рукавички
Коли застосовуються рукави і рукавички mediven
 
Сьогодні захворювання рук, які вимагають дозованого розподілу тиску, на жаль, не така вже й рідкість. Однак високоякісні компресійні вироби для рук не завжди можна знайти в продажу. У салонах «Ортокомфорт» ви можете купити рукава і рукавички mediven самого різного призначення. Вони можуть бути призначені для профілактики набряків, лікування опіків, лімфовенозної недостатності та інших захворювань.
 
Технологія виготовлення лікувальних виробів
 
В основі принципу технології лежить кругова в'язка, за рахунок чого тканина виходить пористою, що дозволяє шкірі рук нормально дихати. Такі вироби комфортні, приємні на дотик і мають гарний зовнішній вигляд. Завдяки спеціальному крою, вироби не зісковзують і не скручуються, а верхня частина рукава фіксується з допомогою наплічної накладки (з гумкою на силіконовій основі).
 
Рукави і рукавички mediven 95 armsleeves
 
Такі вироби виконані з м'якого тонкого волокна і володіють високою ефективністю медичної. Завдяки висококласній технології в'язання та застосування якісних матеріалів, шкірі забезпечується оптимальний температурний, водний баланс. Рукави і рукавички Mediven 95 armsleeves застосовуються при первинної, вторинної лімфедеми I - II стадій з минущим, постійним набряком кисті. Також рекомендуються в якості компресійної терапії при опіках, посттравматичних і післяопераційних набряках.
 
Рукави і рукавички mediven armsleeves
 
Пориста структура трикотажу робить регулярне застосування рукавичок і рукавів комфортним і невідчутним на руці. Показаннями до застосування mediven armsleeves є аналогічними, як і для рукавів, рукавичок Mediven 95 armsleeves. Завдяки повітропроникної тканини, волога від шкіри відводиться на поверхню виробу, перетворюючи його застосування не у вимушену неприємну процедуру, а сприймається просто як оригінальний аксесуар.
 
Рукави і рукавички mediven esprit Компресійні рукави і рукавички, зображення - 1
 
Рукава цього модельного ряду відносяться до 2-го класу компресії і використовуються у тих випадках, коли є яскраво виражені набряки. Протинабрякові рукави і компресійний рукав, зокрема, володіють підвищеною зносостійкістю і міцністю, а головне створюють високий тиск. Необхідно застосовувати при реактивної лімфедеми, стійкої лімфедеми з незначним фіброзом. Крім цього, ефективні при довгостроково існуючої лімфедеми з збільшенням обсягу верхньої кінцівки до 20%. Компресія нижньої частини виробу становить половину компресії всього рукава.
 
Рукавички mediven esprit мають 2-й клас компресії, їх застосовують для максимально ефективного лікування лімфатичного набряку кисті. Також як і рукави, вони мають виражений протинабряковий ефект і володіють високим робочим тиском. Показаннями до застосування є: первинна, вторинна лімфедема; постійний, транзиторний набряк кисті; келоїдні рубці. Вироби виготовляються з відкритими пальцями, а м'які шви не перешкоджають згинання пальців.
Купити рукава і рукавички mediven можна в салонах «Ортокомфорт» або залишивши заявку на нашому сайті, після чого ви отримаєте виріб в обумовлені терміни.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)