Для чого потрібні домашні тренажери?
Для чого потрібні домашні тренажери?

Всі знають про те, наскільки корисно займатися спортом і яке благотворний це впливає на наше здоров'я. Однак, на жаль, не завжди є час і кошти на відвідування спортзалу. Для таких цілей існують спеціальні домашні тренажери. Особливо популярні: тренажер-таблетка Togu, дитячі тренажери "Чарівна доріжка" і "Повітряна прогулянка", велотренажери "Юніор" та "Малявками", повітряний степпер "Топталка".

Дуже важливим кроком у вихованні дитини є привчання його до спорту з раннього дитинства. Ми пропонуємо придбати тренажери в салонах «Ортокомфорт», завдяки яким дитина, граючись, зможе активно фізично розвиватися, а дорослий буде тренувати опорно-руховий апарат.

Переваги застосування тренажерів

Основною перевагою тренажерів, представлених у наших салонах, є те, що вони не мають ніяких протипоказань. Адже вести активний спосіб життя повинні не тільки здорові люди, а і ті хто в силу різних захворювань, потребує реабілітації, необхідної для якнайшвидшого одужання. Рух допомагає нашому організму насичуватися киснем, очищатися від шлаків і стимулює обмінні процеси. Тому рекомендуємо придбати тренажери, які можна використовувати в домашніх умовах.

Призначення тренажерів

Оскільки кращий спосіб виховання-це особистий приклад, то відмінним рішенням стане купівля тренажера-таблетки Togu "SENSO BALANCE CUSHION". Він ідеально підходить для ходьби і для степ-вправ. Також для занять гімнастикою, в період реабілітації після травм ідеальним варіантом стане повітряний степпер "Топталка".

Дитячі велотренажери

Якщо ваш маленький непосида не може й хвилини посидіти на місці, направте його енергію в потрібне русло. Звичайно, влітку він може ганяти на велосипеді у дворі, а що робити в негоду? Цю проблему легко вирішити, якщо подарувати йому велотренажер "Юніор" або "Малявка". Кожен з них оснащений кермом, регульованим сидінням і справжнім комп'ютером! Завдяки йому у малюка будуть розвиватися м'язи, покращиться моторика і збільшиться витривалість. Крім цього такі вправи будуть позитивно впливати на серцево-судинну і дихальну систему. Малюк зможе самостійно стежити за швидкістю, часом тренування, пройденої дистанції і витраченими калоріями, які відображаються на РК-дисплеї. Ваша дитина гідно оцінить і яскравий привабливий дизайн тренажерів, завдяки яким тренування стане захоплюючою грою!

Для чого потрібні домашні тренажери?, зображення - 1

Дитячий тренажер "Чарівна Доріжка"

Ця спеціальна доріжка, йдучи якою, дитина буде створювати руху і швидкість своїми ногами. Також як і у вищезазначених моделях, тут всі дані відображаються на дисплеї. Тренажер дозволить малюкам зміцнити м'язи ніг, розвинути координацію рухів і т. д.

Тренажер "Повітряна Прогулянка"

Він покликаний зміцнити м'язи, розвивати рівновагу, моторику і покращувати координацію рухів. Принцип роботи тренажера полягає в тому, що дитина начебто йде, тобто відбувається розгойдування права нога вперед, ліва – назад і навпаки.

Всі перераховані вище тренажери ви зможете купити в салонах «Ортокомфорт», формуючи тим самим у ваших дітей любов до спорту та здорового способу життя.

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)