Масажні килимки Олві
Масажні килимки Олві

Масажні килимки Олві - найкраща профілактика деформації стопи

Як хочеться після напруженого дня позбавитися від втоми в ногах, в цьому випадку дуже до речі припадуть масажні килимки Олві з ефектом морської гальки. Найчастіше причиною болю в ногах є плоскостопість та інші деформації стопи. Багато людей вважають таку проблему дріб'язкової, і дарма, оскільки наслідки можуть бути дуже серйозними. Особливо це стосується здоров'я дітей, у яких лише починає формуватися стопа і хода. Щоб запобігти такі ускладнення як косолапие, зміщення колінних суглобів, порушення постави, м'язові деформації - дієвим методом може стати масаж. Масажні килимки Олві з ефектом морської гальки ви можете купити в ортопедичному салоні «Ортокомфорт» недорого, різних розмірів і форм.

Для чого потрібні масажні килимки?

Такі вироби можуть бути як профілактичним засобом, так і допоможуть при лікуванні плоскостопості. Масажні килимки Олві допомагають зміцнити м'язи, нормалізувати лимфоток, кровообіг і зняти втому ніг. Такий ефект пояснюється тим, що саме на стопі знаходиться багато біологічно активних точок. Вплив на ці точки широко застосовується в акупунктурі. Але оскільки робити самому собі масаж стоп, навіть володіючи необхідними навичками, не цілком зручно, фахівці розробили універсальний засіб – масажні килимки.

Купити масажний килимок Олві в салоні «Ортокомфорт» ми рекомендуємо не тільки тим, хто вже має проблеми. Такий виріб, напевно припаде до душі вашим діткам. Яскраві кольорові чи однотонні камінчики нагадають малюкам про прогулянках по морському березі, і вони будуть із задоволенням наступати на них, отримуючи, таким чином, лікувальний вплив. Ну а дорослі, нарешті, зможуть позбутися від набряклості і тяжкості в ногах.

Що таке масажний килимок Олві?

Масажні килимки Олві, зображення - 1

Килимок масажний являє собою доріжку, виконану із щільної тканини, на якій закріплені пластикові «камінчики» різної форми і розмірів. Завдяки рифленої поверхні виробу здійснюється вплив на рефлекторні зони, розташовані на ступнях. Масаж стоп надає благотворний вплив на весь організм. Регулярно ступаючи на масажний килимок Олві, можна добитися відмінного ефекту в профілактиці варикозного розширення вен, зміцненні гомілковостопного суглоба і стимуляції роботи внутрішніх органів.

З допомогою такого виробу з самого раннього дитинства ви зможете підтримувати здоров'я ваших малюків. Слід особливо відзначити, що хоча камінчики справляють відчутний вплив на стопу, вони не доставляють ніяких дискомфортних відчуттів і ходити по них – справжня насолода!

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)