Коли застосовуються подлокотные милиці
Коли застосовуються подлокотные милиці

Милиці є вкрай необхідною річчю для людей мають обмеження в самостійному пересуванні. У салонах «Ортокомфорт» купити милиці підлокітною за своїми індивідуальними параметрами можна завдяки широкому асортименту цих виробів.

Підлокітною милиці застосовують при всіляких захворюваннях опорно-рухової системи, після травм, в період реабілітації після операцій і при наявності порушень координації рухів. З їх допомогою знижується навантаження з хворої кінцівки і поліпшується рівновагу. За допомогою підлокітною милиць людина зможе вільно не тільки переміщатися на вулиці і приміщенні, а й підніматися по сходах. Як правило, підлокітною милиці не рекомендують використовувати при серйозних травмах або при ослаблених м'язах рук.

Переваги підлокітною милиць

Основною перевагою даних виробів є їх легкість і малогабаритність. З їх допомогою людина зможе пересуватися набагато мобільніші, ніж з пахвовими милицями. У підлокітною милицях основна опора припадає на ліктьовий суглоб і кисть руки. Якісні підлокітною милиці, якими зокрема є вироби Ossenberg (Німеччина), виробляються з екологічно чистих, безпечних матеріалів.

Характеристики милиць Ossenberg Коли застосовуються подлокотные милиці, зображення - 1

Дитячі та дорослі полегшені милиці Ossenberg виготовлені з алюмінію і в період реабілітації можуть стати перехідним варіантом до тростини. Вони мають регулювання по висоті і можуть витримати навантаження 135 кг - доросла модель і 100 кг - дитяча. За допомогою системи фіксації - натисканням на кнопку, можна відрегулювати необхідну висоту. Великою перевагою даних підлокітною милиць є гумовий наконечник, що має металеву вставку, що дозволяє запобігти ковзанню при ожеледі. Також завдяки їй значно подовжується термін експлуатації милиць. Крім цього вироби оснащені по обидва боки спеціальними світловідбивачами, передбаченими для безпечного пересування в темряві. Рукоятка милиці виконана з високоякісного нековзкого пластика, деякі моделі мають м'яку насадку, яка забезпечує додатковий комфорт. У салонах «Ортокомфорт» ви зможете купити милиці підлокітною з анатомічної м'якою рукояткою. Вони спеціально призначені для правої і для лівої руки.

Як зробити перші кроки на милицях

· Відрегулюйте милицю по зростанню, бажано починати ходити в приміщенні, щоб поруч знаходився супроводжуючий і в поле зору були спинка ліжка, підвіконня або інші стійкі предмети, за які, в разі невдалого кроку, можна буде вхопитися;

· Спина повинна бути рівною, а руки відведені трохи назад, щоб забезпечити оптимальний перенесення тіла;

· Спираючись на милиці, відірвіть від підлоги здорову ногу і перенесіть її трохи вперед, стежте, щоб милиці не "роз'їжджалися в різні боки»;

· Якщо перший крок вдався, спробуйте зробити ще кілька, але не варто сильно перепрацьовувати, особливо якщо у вас не дуже сильні м'язи рук.

Купити милиці підлокітною швидко і вигідно можна в мережі «Ортокомфорт», скориставшись послугами роздрібних точок або на сайті.

Сподіваємося, що завдяки милиць, купленим в салоні «Ортокомфорт», процес одужання піде дуже швидко і скоро ви зможе ходити самостійно!

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)