Ліктьові пов'язки, ортези та налокітники

У результаті травм або розтягнень, Вам може знадобитися засіб, надійно фіксує суглоб, зменшує больовий синдром. В залежності від травми, у нас Ви можете вибрати ліктьовий бандаж, який забезпечує надійну фіксацію сухожиль і м'язів, надає масажне або тепловий вплив. Різні моделі, представлені в нашому каталозі, призначені для певних цілей.

У нашому каталозі представлені найрізноманітніші види ортопедичних виробів для суглоба. Ми можемо запропонувати ліктьовий бандаж з силіконовими вкладишами, або регульований за розміром. Для захисту від травм також передбачені спеціальні засоби, що дозволяють знизити навантаження на певні частини рук. Для захисту сухожиль під час занять спортом ми пропонуємо використовувати спеціальний налокотник. Такі кошти забезпечать необхідну захист при інтенсивних агрузках на руки, наприклад, при грі в теніс або гольф. При різних болях у суглобах і м'язах, налокотник допомагає зберігати рухову активність руки і надає необхідну підтримку.

Ліктьовий ортез або ортез ліктьового суглоба, фіксатори локтяприменяют для обездвижевания ліктьового суглоба у післяопераційний і посттравматичний період. Фіксатори ліктя, ліктьовий ортез, ортез ліктьового суглоба забезпечені зручними застібками і виготовлені з екологічного чистого матеріалу. Ліктьовий бандаж – це ефективний засіб, що допомагає зафіксувати хворий ліктьовий суглоб і зменшити больовий синдром. Пов'язку на ліктьовий суглоб також сприятливо впливає на судини, завдяки дихає матеріалу підвищується мікроциркуляція судин, виявляється теплової та масажний ефект. Еластичний ліктьовий бандаж просто необхідний професійним спортсменам, що випробовують серйозні навантаження на ліктьові суглоби. Хоча ці кошти не мають обмежень або протипоказань, при виборі виробу слід проконсультуватися з менеджером нашого магазину. Це дозволить вибрати найбільш підходящий для Ваших цілей налокотник.

Навіть якщо не професійний спортсмен, а наприклад просто баскетболіст-любитель. І сталося це під час занять спортом почувстовали дискомфрт і напруга в ліктьовому суглобі, то це перша ознака можливих проблем з суглобом і вам просто необхідно купити ліктьовий бандаж. Використовуючи його на тренуваннях ви швидко відчуєте ефект.
Наш інтернет-магазин пропонує дуже широкий вибір налокітники, необхідних для захисту ліктя від забоїв, вивихів, розтягнень та інших травм.
Активна життєва позиція і заняття спортом – це, безумовно, корисно для організму, але не завжди ми здатні розрахувати свої сили і при серйозному навантаженні можемо пошкодити ліктьовий суглоб. Щоб уникнути подібного роду неприємної ситуації ми пропонуємо використовувати під час занять спортомналокотники. Адже часом травма ліктьового суглоба вимагає великого часу для реабілітації та не дозволяє повною мірою насолоджуватися життям і займатися спортом. А завжди простіше попередити травму, заздалегідь убезпечивши себе, ніж потім довго полсен неї реабилитороваться.
Спортивні налокітники чудово підходять для занять такими видами спорту як волейбол, баскетбол, теніс, де йде активне навантаження ліктьового суглоба.
Пропонуємо вам купити налокітники з самим комфортним цінами від провідних європейських виробників, які вже давно зарекомендували себе на ринку якісних ортопедичних товарів.
Ліктьові ортези є фіксаторами ліктьового суглоба. Використовуються ортези ліктьового суглоба при трамвах, а також їх профілактики, в період реабілітації, післяопераційний період, а також разом фіксує бинтової пов'язки при розтягненнях зв'язок. В залежності від тяжкості захворювання, а також при необхідно можна регулювати ступінь фіксації виробу.
Забезпечуючи рівномірний тиск на ліктьовий суглоб і окололоктевые м'язи ліктьовий ортез покликаний скоротити термін реабілітації після травмування даній області. Чудово підходить для спортсменів, так як ця група людей найбільш часто схильна травмування суглобів і м'язів.
У мережі магазинів "Ваше здоров'я" ви зможете купити з доставкою по всій Україні ортези та бандажі різного ступеня фіксації і різної ширини за доступними цінами.
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)